Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagskotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vänd fläskkotletter i ägg och kryddblandning och stek dem gyllenbruna. Häll på grädde och fransk senap och låt puttra. Servera med gräddsås, gelé och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbrödet med lite salt, peppar och timjan på tallrik. Vänd kotletterna i ägg, sen i ströbrödet.
  2. Stek dem med matfett på medelvärme ca 3 min på var sida.
  3. Lägg i gryta. Slå på grädde blandat med senap samt persilja. Bräsera sakta under lock 25 min.
  4. Ta upp kotletterna, koka ihop såsen något.
  5. Servera med stekt potatis, pressgurka och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.