Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt äppelgröt med kanel – rawfood

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En himmelskt god gröt på rawfoodvis. Nyttig, mättande och söt. Den är min egen favoritfrukost som jag ofta gör till mig själv. Det här är en riktigt superfrukost som håller dig mätt ända fram till lunch och den innehåller massor av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter från nötterna. Du behöver inte blötlägga nötterna, men de blir mer lättsmälta och näringsrika om du gör det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gröt: Lägg alla ingredienser i en mixer med ½ dl av blötläggningsvattnet från fikonen. Pulsmixa lätt tills du har en mjuk konsistens med bitar av äpplet och nötterna kvar. Häll upp i en skål och pudra över generöst med kanel och häll på cashewmjölk.
  2. Cashewmjölk: Lägg nötterna i en mixer tillsammans med resten av blötläggningsvattnet från fikonen. Mixa tills du har en slät mjölk. Lägg till mer vatten om det är för tjockt. Du kan även göra en större sats och förvara i kylen. Den håller sig utmärkt i flera dagar.
  3. Hitta fler goda och nyttiga recept på www.angelasheaven.com

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.