Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt Bananpaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna bananpaj är lätt och snabb att göra. Antalet bananer kan varrierar beroende på hur många portinoer eller tillgång. Smaken är nära besläktad med friterad banan. Serveras gärna med gammaldags vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 200 grader, ca 15 min
  2. blanda socker, mjöl och smör. Tillsätt sirapen och blanda igen. skiva bananerna i en pajform. kleta ut degen över (kan verka nästan för lite) och in i ugnen på 200 grader i ca 15 min (tills ytan är brun).

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sofiapersson 14 januari 2010

    Vilket toppenrecept! Jag som inte äger nån fritös längre och älskar friterad banan... YES! Tack för att du delade med dig av detta recept :)!

  • Maggsan 6 juni 2010

    Absolut den bästa bananpajen av alla. Skulle lätt äta hela pajen själv om jag fick :-)

  • bjuranna 10 november 2011

    Supergott!!

  • lenasj65 24 april 2012

    En fantastiskt god paj o superenkel att göra!! Blir absolut fler ggr!

  • wuxenbar 5 augusti 2015

    Ska smöret vara smält?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.