Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt ingefärskyckling med vitkål och bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite asiatisk touch på en snabb kycklingrätt med få ingredienser. 430 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i mindre bitar. Skala och finriv ingefäran. Skala och finhacka vitlöken. Strimla vitkålen tunt, gärna med en osthyvel eller mandolin.
  2. Stek kycklingen i oljan ca 5 minuter. Tillsätt ingefära, vitlök, salt och honung. Stek 1 minut. Tillsätt vitkålen och fräs 1 minut. Servera med kokt bulgur och plockad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.