Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söt mascarponemousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte smakat det ännu men det verkar jättegott! Servera gärna en kopp kaffe till, eftersom efterrätten är söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg mascarponeosten i en stor skål och rör den mjuk. Rör ned sockret och äggulorna. Blanda väl. Låt blandningen stå kall i kylen cirka 1 timme.
  2. Lägg ett lager smet i botten på 4 serveringsskålar. Lägg bär ovanpå smeten, upprepa lagren i samma ordning, spara lite mousse till toppen.
  3. Ställ in skålarna i kylen i cirka 20 minuter. Bären skall fortfarande vara lite frysta. Toppa med lite röda vinbär, hallon och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.