Vem gillar inte små söta snittar? För du vet väl vad man burkar säga: Är de små så får man ta två!
Glutenfritt, äggfritt och laktosfritt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ihop majsmjöl, rismjöl, mandelmjöl, majsstärkelse, socker, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke. Blanda ner rivet citronskal, citronsaft, rapsolja och vatten i mjölblandningen. Tryck ihop till en smidig deg.
- Kavla ut degen på ett mjölat bakbord. Använd rismjöl. Ta ut små rundlar med ett kakmått och lyft över på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 14 minuter eller tills de börjar få färg i kanterna. Ta ut och låt svalna helt.
- Vispa ihop kokosolja, smör, rivet citronskal, citronsaft, florsocker och vaniljsocker i en bunke. Enklast är med hjälp av en elvisp.
- Spritsa lite frosting på varje kaka. Toppa med hallon och färsk mynta.
Publicerat den
15 augusti 2016
Liknande recept
Skriv kommentar