Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söta enchiladas med körsbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är mycket svårt att motstå dessa bär- och ricottafyllda enchiladas, de är ljuvligt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda körsbären med sin saft, majsena och strösocker i en kastrull och värm upp. Koka upp under omrörning, ta av från värmen och låt svalna.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta med en tortilla åt gången genom att lägga den på en plan arbetsyta. Skeda upp 3 msk ricottaost mitt på tortillan och lägg på 3 msk körsbärskräm. Rulla ihop och lägg på en plåt täckt med bakplåtspapper. Fortsätt på samma sätt med resterande tortillas.
  3. Grädda i ugnen 12-15 minuter tills gyllene och genomvarma. Sikta över florsocker och servera varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.