Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söta kokospannkakor med frukt och yoghurt

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Det är alltid kul att göra nya varianter av klassiker. Här kommer otroligt goda, lite asiatiska pannkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjölet med hälften av vattnet. Tillsätt resten av vattnet och vispa äggen. Blanda i kokos, socker, vaniljsocker och salt. Smält smör i en pannkakslagg eller stekpanna. Blanda i det smälta smöret i smeten. Stek tunna pannkakor.
  2. Skala, kärna ur och tärna papayan. Tärna kiwin och gröp ur passionsfrukterna. Blanda papayan och kiwin med pressad lime.
  3. Servera pannkakorna med frukterna, passionsfrukt och rostad kokos. Lägg på en klick matyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.