Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söta smulor i glas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Att varva smuldegen med vaniljgrädde och bär är gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda alla ingredienserna med händerna. smula degen på en pappersklädd plåt och grädda i 7-8 min. Passa noga och rör om flera gånger så att smulorna blir jämt gyllenbruna.
  3. Vaniljgrädde: Vispa grädden och blanda med kesella.
  4. Fyllning: Skiva jordgubbarna och bottna varje glas med bär. Fyll på med vaniljgrädden och strö sedan över smuldeg. Fortsätt varva bär, grädde och smulor. Avsluta med några jordgubbar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annis70 25 juli 2013

    Mycket god dessert som gick hem hos alla jag bjöd :) Du får Mvg av mig :-p

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.