Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Byt bogfläsk mot kycklingfilé

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet och bryn det i olja. Fräs grönsaker och ananas. Koka köttet under tiden med lite vatten. Blanda allt i en stor gryta. Fräs ur stekpannan med ananasspad tillsammans med soya, vinäger, tomatpure och socker. Häll över köttet/ grönsaker och koka upp. Red av vätskan med maizenmjöl för en fylligare sås. Salta och peppra! Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.