Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsur kyckling

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ett recept från ica, men med lite, eller ganska många, förändringar! Blev supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och stek den lätt så den nästan är klar. Finhacka löken och chilin, skär moroten i tunna stavar och skär paprikan och ananasen i bitar.
  2. Lägg i löken och moroten i pannan tillsammans med kycklingen och stek i någon minut tills löken börjar bli genomskinlig.
  3. Lägg i chilin, paprikan och ananasen och stek ytterligare någon minut .
  4. Häll över spadet från ananasen, vatten, soja, vitvinsvinäger, fond, tomatpuré, chilisås, vattenkastanjer och bambuskott och salta. Låt det småkoka i ca 10-15 minuter. Strö över maizena till rätt konsistens.
  5. Servera med jasminris.
  6. Bilden är tagen innan jag lade i vattenkastanjer och bambuskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.