Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsur rödkål med äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jul tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

Dela rödkålen i klyftor, skär bort stammen och strimla den fint. Skala och skär löken tunt. Bryn löken med bacontärningarna och kålen i lite olja i en vid kastrull. Häll på rödvinsvinägern, vattnet och farinsockret. Låt det koka under lock i ca 30 minuter. Skär äpplet i tärningar och blanda ner dem i kastrullen. Smaksätt med citronsaft, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.