Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sötsyrlig gös med rödlöksmarmelad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Att steka fisk är något av det snabbaste och enklaste man kan göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek fisken med skinnsidan ner i 2 min. Salta. Vänd fisken och stek ytterligare 1 minut. Ta upp fisken och håll den varm.
  2. Skala och skiva rödlök och vitlök fint. Sänk värmen och stek löken i stekpannan efter fisken ca 2 min. Tillsätt sojasås, socker, limesaft och fisksås. Låt det koka ihop med löken. Häll lökblandningen över fisken och servera med babyspenat och ris.
  3. Ca 430 kcal/portion varav ca 7 g fett ca 59 g kolhydrater ca 31 g protein

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.