En festlig avslutning på en festlig middag!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Rita upp 2-3 hjärtan på ett bakplåtspapper.
- Riv mandelmassan grovt. Blanda med äggvitan och rör till en jämn smet. Bre ut smeten i hjärtformarna.
- Grädda ca 15 minuter tills kakorna fått fin färg. Lossa dem från papperet och droppa på likören. Låt kakorna kallna.
- Hacka chokladen. Koka upp grädden. Dra kastrullen från värmen och lägg i chokladen. Rör tills den har smält och allt är väl blandat. Låt kallna.
- Bre lite av chokladsmeten över kakorna. Spritsa resten av chokladen runt kanten. Garnera med hallon och citronmeliss.
Publicerat den
5 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
MUMS! Säger jag bara, fy bubblan vad gott detta var ...