Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sofias chokladformar

 
Skriv ut

Som kaka till kaffe efter maten istället för efterrätt-är de här bakverken med sin utpräglade chokladsmak idealiska.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Smält chokladen och matfettet i vattenbad och blanda ner det i äggsmeten. Rör till sist ner mjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Fördela smeten i små pappersformar med hjälp av två skedar. Fyll formarna 3/4. Strö över lite mandelspån och grädda i 200 grader 10-12 minuter . Obs! grädda inte för länge, då blir kakorna torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.