Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sogoki-chun med chojang - köttbullar med ingefärssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Roligt att prova nya köttbullar!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman samtliga ingredienser. Låt stå kallt i 30 minuter. Forma till köttbullar och stek i olja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StenP 21 oktober 2010

    Sås 1 dl sojasås 1/4 dl Dansukker Ljus Sirap 1 tsk riven, färsk ingefära 1 msk sesamfrön 1½ tsk röd chili

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.