Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Soja- och limemarinerad laxfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxen blir riktigt god och smakrik! Servera gärna med jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Riv skalet från lime i en bunke. Pressa i limesaften. Skala och riv ner ingefäran. Tillsätt soja och sambal oelekpastan i bunken.
  3. Smörj en ugnssäker form med lite olja. Skär laxen i portionsbitar och lägg i formen. Slå över marinaden. Sätt in i ugnen i 6-7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.