Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojaglacerade revben

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Deta är marinerade revben, när dom smakar som bäst. Kan serveras vid alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka revbenen med lagerblad och en nypa salt, tills köttet nästan faller ifrån benet.
  2. Sjud under tiden soja och socker till en marinad. Får ej koka då sockret i marinaden lätt bränns.
  3. Ta upp revbenen, lägg dem i marinaden. Låt stå över natten.
  4. Lägg upp revbenen med marinaden i en ugnsfast form, gärna med smörpapper under.
  5. Baka av i ugnen ca 15 minuter i 200 grader tills revbenen nått 72 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.