Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sojamarinerad kyckling

 
Skriv ut

Kycklingrätten kan göras i förväg och värmas i ugnen innan den ska serveras. Olika sorters kryddor, lime och paprikor i olika färger gör verkligen rätten till en njutning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. För 10 personer (buffé)
  2. Skär kycklingbrösten i strimlor.
  3. Skölj limen. Riv limeskalet fint och pressa ut juicen. Blanda samman limeskal, limejuice, socker, oregano, kajennpeppar, kanel, soja och olivolja.
  4. Vänd ner kycklingstrimlorna. Täck med plastfolie och låt dem stå i 30 minuter i kylskåpet.
  5. Kärna ur och strimla paprikorna. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen och paprikorna i omgångar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.