Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solgul Höstgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite pill, men det är det värt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i klyftor eller tjocka skivor. Låt skalet vara kvar om den är färsk. Dela upp blomkålen i buketter. Fräs under omrörning tillsammans med spiskummin, krossad vitlök och fänkålsfrön. Häll på ett par dl buljong och koka 10-15 minuter med finstrimlad chili och saffran.
  2. Koka under tiden de sköljda linserna i buljong och mixa med litet av buljongen till en tjock sås. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda de mixade linserna i den gula grytan tillsammans med kokosmjölken. Smaka av med salt, peppar och koriander. Låt puttra några minuter så att smakerna blandas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.