Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solig sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Buffémat! Nystekt sparris med rostade solrosfrön och sting av limesaft.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort det nedersta på sparrisen. Rosta solrosfrön i en torr het stekpanna. Ta upp fröna ur pannan, lägg i smör och stek sparrisen 3-4 min. Krydda med salt och limesaft. Strö över solrosfrön. Servera sparrisen ljummen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 13 november 2008

    Oj vad smarrigt! Använde mycke mer solrosfrön eftersom det är så gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.