Det här receptet har blivit ett av familjens fem-i-topp-favoriter. Jag hade kortet i säkert 4 - 5 år innan jag lagade den här kycklingen för första gången, och sedan dess har den följt oss i vått och torrt. Alla som smakar den blir förtjusta, och med kokt brysselkål och potatis till blir den perfekt och så läcker att man inte tror det är sant! Jag lovar! Jag skickade in det till Allt om Mats "Mitt Bästa Recept" 1992 och vann ett diplom och ett förkläde, och de föreslog Solkyckling som middag på annandag jul. Jag tycker det är en utmärkt rätt för en av påskdagarna också!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den var smaskens!
Tack för ditt recept på Solkyckling, det måste jag prova verkar att vara en rätt som passar oss.