Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solros cookies

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Goda, knapriga cookies med en liten twist.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 190°. Rör samman smör, socker, brun farin, vaniljsocker och ägg. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, havregryn och bakpulver i en bunke. Rör ihop allt och tillsätt därefter solrosfrö och den hackade blockchokladen. Använd mjölat bakbord och rulla degen ca 4 cm i diameter. Skär skivor ca 1-1 1/2 cm tjocka och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter. Låt kakorna kallna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • FataMorgana 12 september 2009

    Verkligen jätte goda! det bästa jag någonsin har gjort :) Det enda jag bytte ut var den mörka blockchokladen till ljus blockchoklad men det är ju efter smak rekomenderas verkligen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.