Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solrosbröd

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

super lätt och gott bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. häll över vatten och olja/margarin.
  2. Rör tills jästen löser sig. Tillsätt salt och solrosfrön och vetemjöl. Arbeta till en lös deg. Arbeta den smidig. Låt jäsa i 30 minuter i en bunke.
  3. Ta sen upp den på mjölat bakbord forma till 2 limpor som får jäsa i 45 min på plåten.
  4. Pensla med ägg och strö över solrosfrön. Grädda i 200 grader i 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.