Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solrosfrallor (utan mjöl)

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

De absolut godaste LCHF-frallorna jag någonsin ätit! rekommenderas starkt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa solrosfröna till ett mjöl och blanda med resterande torra ingredienser. Rör ner olja, ägg och gräddfil och blanda noga till en deg. Låt svälla i ca 5 minuter. Blöt händerna och gör ca fem frallor av degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • wallman2 7 mars 2013

    Bästa LCHF-brödet jag smakat, riktigt gott!

  • beaingrid 7 mars 2013

    Måste det vara Stevia i bullarna? Har svårt för det.. skulle det gå bra med honung? Eller kanske helt utan sötningsmedel?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.