Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solskenskaka med persika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt och god kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och låt det svalna. Vispa ägg och strösocker vitt och poröst. Blanda ner mjöl tillsammans med avsvalnade smöret. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 20 cm i diam. med avtagbar kant.
  2. Skär persikohalvorna i skivor och fördela dem över smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 30-40 minuter. Servera kakan med vispad grädde

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aromedeh 11 oktober 2009

    denna kaka bjöd tottes syster oss på med vispgrädde och äkta vaniljsocker.mumsigt värre

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.