Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solskensmos med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är ett otroligt gott mos. Går bra att servera till olika sorters fisk. Men även till olika korvrätter.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och morötter. Skär potatisen i bitar. Slanta morötterna. Lägg potatisen och morötterna tillsammans i en kastrull.. Töm över vattnet. Salta och peppra. Koka ca 15 minuter. Töm bort det kokta vattnet. Lägg i smöret och pepparroten. Häll på mjölken och matlagningsgrädden. Stampa med potatisstamp till mos. Vispa med elvisp så att moset blir fluffigt. Strö gärna över lite hackkad persilja innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.