Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Massor av smaker och vitaminer. Lika god kall som varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den hackade löken och morotsslantarna i smöret i en gryta tills löken blir genomskinlig. Späd med kycklingfonden. Låt soppan koka i 15-20 min under lock tills morötterna är mjuka. Mixa till en slät puré och häll tillbaka i grytan.
  2. Tillsätt apelsinjuicekoncentrat, skal, vatten och kryddor. Låt småkoka i 5 min. Smaka av med honung. Späd med mer vatten till en lagon konsistens. Lyft upp kanelstången och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.