Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solvargens chockladkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Saftig och god tårta eller kaka som lagas dagen före och är gluten fri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda i mjöl, bakpulver och kakao. Sikta ner blandningen i smeten. Häll smeten i en smord form med kokos. Grädda i 175 grader ca 30 min
  2. Låt svalna helst till följande dag. Dela på kakan i 2 delar, bred ut aprikos moset på botten delen. Värm upp 1 dl grädde och bryt ner chockladen , låt svalna. Vispa resten av grädden och sätt den ovan på tårtan.
  3. Ringla den rinnande chocklad såsen över grädden när kakan är färdig

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.