Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarchutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Syrran har gjort denna och säger att den är god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur körsbären. Skålla, skala och tärna tomaterna. Skala och hacka lök och vitlök. Skölj chilifrukten och tag bort kärnorna.
  2. Hacka eller strimla den fint. Blanda allt utom syltsockret i en gryta och koka under omrörning i 15 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i 5 minuter. Ta grytan från värmen och skumma noga. Häll upp chutneyn på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Kommentarer (1)

  • Clint Crossley 10 juli 2018

    Det är en intressant kondiment! Jag är osäker på var jag ska använda den! God smak har den, men väldigt sött med 1kg syltsocker!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.