Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarfilépanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt som smakar bäst om den äts utomhus

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skiva filén. Krydda och bryn skivorna i matfett. Ta upp köttet. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken.
  2. Fräs paprika och lök i matfett. Lägg tillbaka köttet i pannan och lägg i sockerärtorna. tillsätt grädde, vatten och worchestersås och ingefära. Rör om.
  3. Koka i 10 minuter. Smaka av och strö över nötter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.