Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommargino med knaprigt kokostak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Råsocker, kokosflingor och riven ingefära gratineras till ett knastrigt tak över skivad frukt. Ett kusinrecept till den berömda gino! Väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på grill, övervärme 200°.
  2. Skala och skiva bananer, kiwi och jordgubbar och bred ut frukten i en ugnssäker form.
  3. Riv ingefäran och mosa ihop den med socker och kokos.
  4. Strö blandningen över frukten och grilla i övre delen av ugnen 5–10 min.
  5. Servera genast med glass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.