- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Fick detta recept av mamma och har bjudit många nöjda gäster på denna goda, krämiga gratäng!!!
Instruktioner
- Skär löken i tunna skivor och fräs den mjuk i smör utan att den tar färg.
- Kärna ur paprikorna och skär i strimlor. Fräs strimlorna knappt mjuka tillsammans med löken. Tillsätt örtkryddor, salt och peppar.
- Skär tomater och kassler i skivor. Lägg köttet i mitten på ett stort ugnssäkert fat. Lägg tomatskivor med lök-paprikaröran runt köttet.
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Rör ut osten med grädden och bred såsen över köttet. Sätt in fatet i ugnen och grädda i ca 15 minuter. Servera med pressad potatis eller kokt ris.
Publicerat den
6 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott. En rätt som jag kommer att göra fler gånger. Gillar örtkryddor och kommer att använda färska nästa gång. Tack för ett bra recept.