Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarkaka med banan

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Choklad och banan är gott tillsammans. Som i den här fina, mjuka kakan, som är väldigt lättbakad - en idealisk sommarkaka alltså.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt matfett och filmjölk. Blanda kakao, bakpulver och mjöl. Mosa bananerna.
  2. Rör ned mjölblandningen och bananerna i smeten och grädda den i smord, bröad långpanna, ca 20 x 30 cm, i 175° 30 - 40 minuter. Sikta över florsocker. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.