Rekordenkel långpannekaka som fylls med rabarber och bär. Hyvlat smör och pärlsocker ger ytan härlig krispighet.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mmmm...GOTT! Krispigheten på ytan är mumma. Samma kaka kan göras med äpplen+kanel istället för rabarber och jordgubbar :)
Hej! Smaken var jättegod men kakan blev platt. Skall det vara bakpulver i eller gjorde jag något annat fel?
Inte dumt alls! Försöker med mer socker ovanpå nästa gång och lite mindre socker i smeten. @drNina: Äpple och kanel är aldrig fel! Tänkte även prova med hasselnötter, farinsocker och kanel. @annto2: Genom att vispa agg & socker får man luft i smeten. Själv brukar jag vispa ägg & socker med elvisp så länge smeten ljusnar och tjocknar. Därefter tar jag handvispen och blandar försiktigt i mjölet utan att vispa.
Enkel, snygg och god kaka. Mkt uppskattad!