Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gammaldags kyckling i gräddsås med fräsch gurka, krispiga bacon och söt potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Blanda grädde, smulad buljontärning, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Lägg i kycklingen och låt den koka under lock ca 10 min. 2. Skär gurkan i långa skivor (gärna med osthyvel). Strimla baconet och stek det knaprigt, låt rinna av. Rör ner gurkan i såsen vid servering och strö över baconet. Servera med färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.