Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarkyckling med dijonsenap

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En lättillredd och delikat kycklingrätt som passar speciellt fint på sommaren!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda senap, olja, salt och finklippt persilja. Spara en del av persiljan till serveringen, Varva marinaden och kycklingfiléerna i en skål eller en plastpåse. Marinera minst en timme, men gärna 3-4 timmar i kylskåpet. Sätt ugnen på ca 225° och ta fram kycklingen medan ugnen värms upp. Torka av filéerna lite halvslarvigt och lägg i en smord ugnsfast form. Baka i ugn en dryg halvtimme, eller tills filéerna är just genomstekta. Skär upp filéerna diagonalt före serveringen, strö över persilja och servera med ris, färskpotatis, en sallad eller vad du vill! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.