Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarpytt på nypotatis

(4 kommentarer)  
Sommarpytt på nypotatis Sommarpytt på nypotatis
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabb och god är denna enkla pytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Behåll skalet på potatisen och dela dem i bitar, fräs dem i stekpannan. Hacka löken och fräs den med potatisen samt i med bacontärningarna. Fräs och stek tills pytten har fått fin färg och är genomstekt. Hacka paprikan och lägg i den i pytten strax innan den är färdig. Hacka persiljan och strö den över pytten när den är klar.
  2. Tips: Servera med stekt ägg och rödbetor till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Evia 31 maj 2009

    Gott som tusan detta!!!

  • Gillsan 1 juni 2009

    Ja det är gott och enkelt,är skönt att göra något som går fort ibland.

  • king200 6 juni 2009

    det e så man gör potatis

  • Emma2 12 juni 2009

    Rackarns smarrigt det här du, tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.