Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad à la Tomas

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härlig sommarsallad. Servera ljummen eller sval. Avnjut som egen rätt eller tillsammans med något gott från grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen ren från ev. jord och sand, och koka den med skalet på.
  2. Häll vattnet av den kokta potatisen och låt den kallna.
  3. Rosta pinjenötterna i torr panna tills de blir gyllenbruna.
  4. Stek baconet nästan knaprigt.
  5. Hacka oliver och tomater till små tärningar, och låt dem ev. steka med baconet under den sista minuten.
  6. Häll bacon, oliver och tomater över potatisen.
  7. Tillsätt pinjenötter och vitlök.
  8. När potatisen har lagom serveringstemperatur, lägg i senapskål.
  9. Tillsätt några matskedar av chilioljan från vitlöksburken, ringla över lite balsamvinäger och blanda salladen försiktigt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Marija 19 maj 2015

    <a href="http://fitflopsalesingapore2.blogspot.com/">fitflop sandals</a> fitflop singapore sale http://2013fitflopsalesingapore.blogspot.com/

  • Marija 8 augusti 2015

    fit flop shop fitflops sandals http://australiafitflops.iemiller.net/

  • Marija 1 september 2015

    birkenstock clearance birkenstock gizeh sandals http://birkenstocksaleaustralia.blogspot.com/

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.