Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad med haricots verts

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Ett perfekt tillbehör till det grillade de där dagarna när det egentligen är alldeles för varmt för att laga mat.

Ingredienser

Instruktioner

Koka haricots verts enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av väl. Vispa ihop äggulor och senap. Tillsätt oljan droppvis under kraftig omrörning. Pressa citronen och vispa ner saften på samma sätt. Fortsätt vispa kraftigt och tillsätt grädden. Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Lägg bönorna i en rymlig skål. Häll över såsen och blanda om försiktigt. Strö över solrosfröna. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.