Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad med jordnötter, lime och honung

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Underbart god sallad! Måste bara provas!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort rotfästet, lossa bladen från varandra och skär vitkålen i grova strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten 3–4 minuter. Häll av och kyl ner i kallt vatten.
  2. Skala och strimla löken. Strimla salladslöken. Grovhacka persiljan och jordnötterna. Skala och finhacka vitlöken.
  3. Blanda samtliga ingredienser. Smaka av med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg över i en låda med lock. Förvara i kylen. Servera som tillbehör till grillad fisk och kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.