Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad med kalkon och jordgubbar

(1 kommentar)  
Sommarsallad med kalkon och jordgubbar Sommarsallad med kalkon och jordgubbar
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Utmärkt sallad för en varm sommardag och man kan ta litet av varje och anpassa själv. På bilden är det en portion, som man kan göra så stor man vill.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kålen fint, gärna med osthyvel. Purjolöken, fint skivad, sprid över kålen. Cocktailtomater, skurna i klyftor. Fetaost, smulad, mängd efter smak. Kalkonskivor, (typ tunna skivor), riv isär skivorna. Jordgubbar, färska, skivade. Vinäger, stänk över salladen. Rapsolja, ringla över salladen. Ringla gärna litet, litet honung över det hela.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • orchid 24 januari 2011

    Jag har skrivit dit mått på vitkålen: 2 dl vitkål eller annan kål Jag har ändrat stavningen på raden kalkonskivor till: riv isär skivorna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.