Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsalsa

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Den här salsan passar bra som tillbehör när man serverar grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nektarinerna och paprikan i små tärningar. Halvera och kärna ur tomaterna, skär dem sedan i mindre bitar. Skala och finhacka löken och krossa vitlöksklyftorna.
  2. Blanda olja, citronsaft och Sambal oelek i en skål. Lägg i alla hackade ingredienser och blanda om. Krydda med salt och peppar. Låt gärna salsan mogna i smaken innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.