Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsnaps

 
Skriv ut

Syrran har smygtestat den inför midsommaren och gav den ett stort godkännande och ett måste till midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kryddorna i en flaska eller glasburk.
  2. Häll på en flaska Brännvin Special tillsammans med flytande honung (kan uteslutas).
  3. Låt stå och dra 2–3 timmar i rumstemperatur.
  4. Sila snapsen genom kaffefilter.
  5. Häll upp i en trevlig karaff som du sedan ställer kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.