- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Härligt god färskpotatissallad med bl a cocktailtomater, sparris och spenat.
Instruktioner
- Skrubba och dela potatisen i önskad storlek. Koka potatisen i lättsaltat vatten med lite dill. Skär sparrisen i mindre bitar och koka försiktigt. Blanda potatisen och sparrisen med den skivade röd-och salladslöken, sockerärterna, cocktailtomaterna, spenaten samt den klippta dillen och gräslöken. Blanda vinägretten och vänd ner i potatissalladen. Serva ljummen eller kall. Om den serveras kall kan spenaten blandas i senare så den håller sig fräschare.
- Tips! En klick pesto eller senap i vinägretten ger en vacker färg och en härlig smak! Använd vit balsamvinäger så slokar inte salladen så fort och färgar inte grönsakerna.
Publicerat den
20 juli 2013
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott till grillat. Den kommer jag göra flera gånger.