Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somrig färskpotatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Härligt god färskpotatissallad med bl a cocktailtomater, sparris och spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och dela potatisen i önskad storlek. Koka potatisen i lättsaltat vatten med lite dill. Skär sparrisen i mindre bitar och koka försiktigt. Blanda potatisen och sparrisen med den skivade röd-och salladslöken, sockerärterna, cocktailtomaterna, spenaten samt den klippta dillen och gräslöken. Blanda vinägretten och vänd ner i potatissalladen. Serva ljummen eller kall. Om den serveras kall kan spenaten blandas i senare så den håller sig fräschare.
  2. Tips! En klick pesto eller senap i vinägretten ger en vacker färg och en härlig smak! Använd vit balsamvinäger så slokar inte salladen så fort och färgar inte grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ewahillbom 5 augusti 2016

    Mycket gott till grillat. Den kommer jag göra flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.