Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somrig potatissallad med kronärtskockshjärtan

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är en lyxig och god potatissallad med senapsdressing. Passar perfekt till grillat :p Går såklart att göra på "vanlig" potatis också, men den blir extra god gjord på färskpotatis. Serveras ljummen eller kyld, vad man tycker är godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skrubba potatisen. Koka den al dente i lättsaltat vatten med lite dill.
  2. Häll av vattnet och låt potatisen svalna. Halvera eller kvarta potatisen. Dela eller halvera kronärtskockshjätana. Skala och strimla löken.
  3. Ansa och koka sugarsnapsen i lättsaltat vatten i ca 1 minut, spola sedan genast av dem i kallt vatten så de behåller sin spänst.
  4. Blanda alla grönsaker i en stor skål eller på ett fat.
  5. Blanda alla ingredienser till dressingen (vinäger, honung, senap, olja) och vänd ner den i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.