Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sorbet med äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott som dessert eller till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, klyfta och kärna ur äpplena. Skär klyftorna i bitar och lägg dem på bricka. Droppa över citronsaft, så de inte mörknar. Ställ in brickan i frysen och frys äppelbitarna minst 4 tim. Ta äppelbitarna direkt från frysen och lägg dem tillsammans med äppeljuice, likör och florsocker i en matberedare. Kör tills äppelbitarna får sorbetkonsistens. Tillsätt eventuellt lite vatten. Servera sorbeten direkt i portionsskålar med mandelflarn till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.