Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sotare (halstrad strömming.)

(1 kommentar)  
Skriv ut

De här brukar vi göra på sommaren vid stranden. Sotare är beviset på att det enklaste kan vara det bästa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensad strömming med huvudet kvar läggs i en påse med saltet. Skaka och låt ligga ett par timmar. Grilla över glödbädd eller stek i mycket het panna.
  2. ÄT OMEDELBART, HELST MED FINGRARNA.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gds877 26 augusti 2010

    Med tunnbröd och nypotatis en delikatess.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.