Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvas

 
Skriv ut

Underbart gott med rökt renstek, pressad potatis eller mosknyten till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt steken nästan tina och skär den i små tunna skivor typ renskav. Smält lite smör i stekpanna och fräs upp köttet. Gör såsen på stekskyn. Smält sockret, tillsätt bären, sherryn och fonden. Koka 10 min. Sila och red med ljus maizenaredning.
  2. Lägg upp lagom mängd kött, 2 mosknyten, ringla sås runt samt garnera med gurkspiraler och svartvinbärsklase.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.