Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvas med pepparrotsfraiche på tunnbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera som förrätt, lunchrätt eller mellanmål. Souvas finns att köpa i affären och är ett lättrökt renkött i tunna skivor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bräck souvasskivorna i fettet i het stekpanna
  2. Blanda crème fraiche med pepparrot och persilja.
  3. Bred hälften av röran på tunnbröden, lägg på sallad, tomater och varmt eller kallt kött. Klicka på resten av crème fraichen och strö över lök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gds877 19 juli 2011

    Gott,tack för receptet. Själv brukar jag steka köttet i muurikka servera i pitabröd med sallad, tomat, gurka, pepperoni och en dressing på crème fraiche, salt peppar och lingonsylt. Brukar uppskattas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.